Sól himalajska 250g

Kod: sol-250g
Zastosowanie: idealny dodatek do zup, sałatek, pieczywa, mięs, sosów i deserów.
Kraj pochodzenia: Pakistan
Nowość: nie
3,70 PLN
Ilość:

Niezwykły, różowy kolor soli himalajskiej jest wynikiem jej bogactwa minerałów.

Składa się na nie ponad 80 różnych związków,  a w tym potas, cynk, wapń, jod oraz żelazo.

 

Jest ona doskonałym zamiennikiem soli kuchennej i stanowi jej zdrowszy odpowiednik. Nadaj się doskonale do mięs, sałatek, ziemniaków, zup czy gulaszów, ale też do dań na słodko jak desery czekoladowe, ciasta i muffinki.

 

Można również wykorzystać jej właściwości stosując ją w zabiegach kosmetycznych jak oczyszczające kąpiele solankowe, peelingi i okłady.

Ocena klientów
Darmowa dostawa od 300zł
14 dni na zwrot

Czym charakteryzują się owoce i warzywa liofilizowane

Po procesie liofilizacji żywność nadal zawiera ten sam zestaw białek, tłuszczu i cukrów oraz witaminy, składniki mineralne i substancje biologicznie czynne.

MILO - gwarancja jakości

Przywiązujemy bardzo dużą wagę do jakości. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z zastosowaniem świeżych i wyselekcjonowanych składników.