Przyprawy i zioła

W naszej diecie niezwykłą rolę odgrywają zioła i przyprawy.

Poprawiają smak, kolor i korzystnie wpływają na procesy trawienne. Kminek, szałwia, majeranek, gałka muszkatołowa, tymianek i świeży imbir nie tylko dodają smaku potrawom, ale przede wszystkim ułatwiają ich trawienie. Dotyczy to zwłaszcza ciężkostrawnych dań zawierających rośliny strączkowe, mięso i dużo tłuszczu.

Takie same cele osiągamy używając świeżych ziół kuchennych.

Sortuj według
Pokaż na stronie
Strona 1 z 1
Pokaż na stronie

Czym charakteryzują się owoce i warzywa liofilizowane

Po procesie liofilizacji żywność nadal zawiera ten sam zestaw białek, tłuszczu i cukrów oraz witaminy, składniki mineralne i substancje biologicznie czynne.

MILO - gwarancja jakości

Przywiązujemy bardzo dużą wagę do jakości. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z zastosowaniem świeżych i wyselekcjonowanych składników.