Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich używanie.
Mus orzechowy to skarbnica kwasów tłuszczowych, zwłaszcza Omega 3, które obniżają poziom złego cholesterolu. Orzechy włoskie dbają o nasz układ nerwowy, mają dużo błonnika i są kopalnią witaminy E, potasu, fosforu i magnezu. Mus orzechowy najczęściej wykorzystuje się do owsianek , kasz, naleśników. Można na jego bazie upiec zdrowe placuszki.
Czym charakteryzują się owoce i warzywa liofilizowane
Po procesie liofilizacji żywność nadal zawiera ten sam zestaw białek, tłuszczu i cukrów oraz witaminy, składniki mineralne i substancje biologicznie czynne.
MILO - gwarancja jakości
Przywiązujemy bardzo dużą wagę do jakości. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z zastosowaniem świeżych i wyselekcjonowanych składników.