Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich używanie.
Mus powstaje w wyniku zmielenia orzechów laskowych. Niepodważalny jest fakt, że orzechy laskowe to skarbnica wielu witamin z grupy B, witaminy E, magnezu, żelaza, wapnia, potasu, a ten skład powoduje, iż jedzenie orzechów laskowych poprawia nasze zdrowie, szczególnie pracę mózgu, wpływa na układ nerwowy, dobroczynnie działa także na układ krążenia.
Najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem i naleśnikami.
Czym charakteryzują się owoce i warzywa liofilizowane
Po procesie liofilizacji żywność nadal zawiera ten sam zestaw białek, tłuszczu i cukrów oraz witaminy, składniki mineralne i substancje biologicznie czynne.
MILO - gwarancja jakości
Przywiązujemy bardzo dużą wagę do jakości. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z zastosowaniem świeżych i wyselekcjonowanych składników.