Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich używanie.
Powstaje przez zmielenie częściowo odtłuszczonych orzechów włoskich. Posiada wyraźny smak, aromat i wszystkie wartości odżywcze orzechów. Jest skarbnicą witamin i minerałów dzięki czemu wzmacnia odporność całego organizmu.
Niewielka ilość oleju którą zawiera sprawia, że świetnie nadaje się do słodkich i wytrawnych wypieków. Może być spożywana bez obróbki termicznej, co czyni z niej doskonały dodatek do napojów, owsianek i aromatyzowania ciast i chleba.
Przepisy na dania i smakołyki z wykorzystaniem naszych mąk znajdziecie na naszym BLOGU.
Czym charakteryzują się owoce i warzywa liofilizowane
Po procesie liofilizacji żywność nadal zawiera ten sam zestaw białek, tłuszczu i cukrów oraz witaminy, składniki mineralne i substancje biologicznie czynne.
MILO - gwarancja jakości
Przywiązujemy bardzo dużą wagę do jakości. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z zastosowaniem świeżych i wyselekcjonowanych składników.