Mąka z orzecha włoskiego BIO 250g

Kod: mak orzech bio
Zastosowanie: do pieczenia,ciast, jako dodatek do musli, naleśników, omletów i shakeów
Kraj pochodzenia: Polska
Metody wysyłki: Przesyłka kurierska

Dla zamówień

Poniżej 120 zł

Od 120 zł do 250 zł

Powyżej 250 zł

Koszt dostawy

11,90 zł

7,90 zł

0 zł

Przesyłka kurierska za pobraniem

Dla zamówień

Poniżej 120 zł

Od 120 zł do 250 zł

Powyżej 250 zł

Koszt dostawy

15,90 zł

10,90 zł

4,50 zł

Odbiór osobisty

Oleowita

ul. Wojska Polskiego 54

56-300 Milicz

16,90 PLN
Ilość:
Ocena klientów
Darmowa dostawa od 300zł
14 dni na zwrot
Produkt BIO -  Gotowe do spożycia produkty smakują lepiej, są bezpieczniejsze, co daje nam gwarancję nawyższej jakości.

Powstaje przez zmielenie częściowo odtłuszczonych orzechów włoskich.
 Posiada wyraźny smak, aromat i wszystkie wartości odżywcze orzechów. Jest skarbnicą witamin i minerałów dzięki czemu wzmacnia odporność całego organizmu.

Niewielka ilość oleju którą zawiera sprawia, że świetnie nadaje się do słodkich i wytrawnych wypieków. Może być spożywana bez obróbki termicznej, co czyni z niej doskonały dodatek do napojów, owsianek i aromatyzowania ciast i chleba.


Przepisy na dania i smakołyki z wykorzystaniem naszych mąk znajdziecie na naszym BLOGU.

Czym charakteryzują się owoce i warzywa liofilizowane

Po procesie liofilizacji żywność nadal zawiera ten sam zestaw białek, tłuszczu i cukrów oraz witaminy, składniki mineralne i substancje biologicznie czynne.

MILO - gwarancja jakości

Przywiązujemy bardzo dużą wagę do jakości. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z zastosowaniem świeżych i wyselekcjonowanych składników.