Mąka z orzecha włoskiego BIO

17,70 

Kategoria:

Produkt dostępny

Availability: Produkt dostępny

Poprzednia najniższa cena: 17,70 .

Kraj pochodzenia: Polska

Zastosowanie:

Do pieczenia, ciast, jako dodatek do musli, naleśników, omletów i shakeów

Waga: 250g
Poniżej 120 zł:
12,90zł
Od 120 zł do 250 zł:
8,90zł
Powyżej 250 zł:
0zł

Przesyłka kurierska

Przesyłka za pobraniem

Odbiór osobisty

Poniżej 120 zł:
17,90zł
Od 120 zł do 250 zł:
11,90zł
Powyżej 250 zł:
5,50zł
Oleowita ul. Wojska Polskiego 54 56-300 Milicz (przedpłata)

CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA 2 - 5 DNI ROBOCZYCH

DPD - CZAS DOSTARCZENIA PRZEZ KURIERA 1-3 DNI

DARMOWA DOSTAWA OD 300ZŁ

O produkcie


Produkt BIO – Gotowe do spożycia produkty smakują lepiej, są bezpieczniejsze, co daje nam gwarancję najwyższej jakości.

 

Powstaje przez zmielenie częściowo odtłuszczonych orzechów włoskich.

Posiada wyraźny smak, aromat i wszystkie wartości odżywcze orzechów. Jest skarbnicą witamin i minerałów dzięki czemu wzmacnia odporność całego organizmu.

 

Niewielka ilość oleju którą zawiera sprawia, że świetnie nadaje się do słodkich i wytrawnych wypieków. Może być spożywana bez obróbki termicznej, co czyni z niej doskonały dodatek do napojów, owsianek i aromatyzowania ciast i chleba.

 

Przepisy na dania i smakołyki z wykorzystaniem naszych mąk znajdziecie na naszym BLOGU.

Opinie (0)

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Mąka z orzecha włoskiego BIO”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Polecamy również

Czym charakteryzują się
owoce i warzywa liofilizowane

Po procesie liofilizacji żywność nadal zawiera ten sam
zestaw białek, tłuszczu i cukrów oraz witaminy, składniki
mineralne i substancje biologicznie czynne.

MILO – gwarancja jakości

Przywiązujemy bardzo dużą wagę do jakości. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z zastosowaniem świeżych i wyselekcjonowanych składników.

[review_form]
Facebook
Instagram
0
Koszyk
  • Koszyk jest pusty