Mąka migdałowa 250g

Kod: mig-250gr
Zastosowanie: Idealny dodatek do musli, koktajli, jogurtów, past, deserów oraz do pieczenia
Kraj pochodzenia: Polska
Nowość: nie
17,10 PLN
Ilość:

Tabela wartości odżywczych

Wartość energetyczna:
1679 kJ/ 398,1 kcal
Tłuszcz 100 g w tym::
10g
- kwasy tłuszczowe nasycone:
0,8g
Węglowodany, 0 g w tym::
29g
- cukry:
11g
Białko:
47g
Sól:
0,7g
Ocena klientów
Darmowa dostawa od 300zł
14 dni na zwrot
Mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia odtłuszczonych nasion migdałowca.
Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem i biała barwą. Jest naturalnym źródłem witamin i minerałów.
Polecona osobom będącym na diecie bezglutenowej i dbającym o linie, gdyż jest bardzo sycąca. Może być używana do wypieku ciast, chleba, a także jako zagęszczenie do zup i sosów. Stanowi idealny dodatek do koktajlów owocowych i warzywnych.

Czym charakteryzują się owoce i warzywa liofilizowane

Po procesie liofilizacji żywność nadal zawiera ten sam zestaw białek, tłuszczu i cukrów oraz witaminy, składniki mineralne i substancje biologicznie czynne.

MILO - gwarancja jakości

Przywiązujemy bardzo dużą wagę do jakości. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z zastosowaniem świeżych i wyselekcjonowanych składników.