Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich używanie.
Mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia odtłuszczonych nasion migdałowca.
Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem i biała barwą. Jest naturalnym źródłem witamin i minerałów.
Polecona osobom będącym na diecie bezglutenowej i dbającym o linie, gdyż jest bardzo sycąca. Może być używana do wypieku ciast, chleba, a także jako zagęszczenie do zup i sosów. Stanowi idealny dodatek do koktajlów owocowych i warzywnych.
Przepisy na dania i smakołyki z wykorzystaniem naszych mąk znajdziecie na naszym BLOGU.
Czym charakteryzują się owoce i warzywa liofilizowane
Po procesie liofilizacji żywność nadal zawiera ten sam zestaw białek, tłuszczu i cukrów oraz witaminy, składniki mineralne i substancje biologicznie czynne.
MILO - gwarancja jakości
Przywiązujemy bardzo dużą wagę do jakości. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z zastosowaniem świeżych i wyselekcjonowanych składników.