Mąka migdałowa 250g

Kod: mig-250gr
Zastosowanie: Idealny dodatek do musli, koktajli, jogurtów, past, deserów oraz do pieczenia
Kraj pochodzenia: Polska
Metody wysyłki: Przesyłka kurierska

Dla zamówień

Poniżej 120 zł

Od 120 zł do 250 zł

Powyżej 250 zł

Koszt dostawy

11,90 zł

7,90 zł

0 zł

Przesyłka kurierska za pobraniem

Dla zamówień

Poniżej 120 zł

Od 120 zł do 250 zł

Powyżej 250 zł

Koszt dostawy

15,90 zł

10,90 zł

4,50 zł

Odbiór osobisty

Oleowita

ul. Wojska Polskiego 54

56-300 Milicz
(preferowana płatność kartą)

17,50 PLN
Ilość:

Tabela wartości odżywczych

Wartość energetyczna:
1679 kJ/ 398,1 kcal
Tłuszcz 100 g w tym::
10g
- kwasy tłuszczowe nasycone:
0,8g
Węglowodany, 0 g w tym::
29g
- cukry:
11g
Białko:
47g
Sól:
0,7g
Ocena klientów
Darmowa dostawa od 300zł
14 dni na zwrot
Mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia odtłuszczonych nasion migdałowca.
Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem i biała barwą. Jest naturalnym źródłem witamin i minerałów.
Polecona osobom będącym na diecie bezglutenowej i dbającym o linie, gdyż jest bardzo sycąca. Może być używana do wypieku ciast, chleba, a także jako zagęszczenie do zup i sosów. Stanowi idealny dodatek do koktajlów owocowych i warzywnych.


Przepisy na dania i smakołyki z wykorzystaniem naszych mąk znajdziecie na naszym BLOGU.

Czym charakteryzują się owoce i warzywa liofilizowane

Po procesie liofilizacji żywność nadal zawiera ten sam zestaw białek, tłuszczu i cukrów oraz witaminy, składniki mineralne i substancje biologicznie czynne.

MILO - gwarancja jakości

Przywiązujemy bardzo dużą wagę do jakości. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z zastosowaniem świeżych i wyselekcjonowanych składników.