Mąka dyniowa BIO 250g

Kod: mak dyn bio
Zastosowanie: do pieczenia,ciast, jako dodatek do musli, naleśników, omletów i shakeów
Kraj pochodzenia: Polska
Metody wysyłki: Przesyłka kurierska

Dla zamówień

Poniżej 120 zł

Od 120 zł do 250 zł

Powyżej 250 zł

Koszt dostawy

11,90 zł

7,90 zł

0 zł

Przesyłka kurierska za pobraniem

Dla zamówień

Poniżej 120 zł

Od 120 zł do 250 zł

Powyżej 250 zł

Koszt dostawy

15,90 zł

10,90 zł

4,50 zł

Odbiór osobisty

Oleowita

ul. Wojska Polskiego 54

56-300 Milicz

9,90 PLN
Ilość:
Ocena klientów
Darmowa dostawa od 300zł
14 dni na zwrot
Produkt BIO -  Gotowe do spożycia produkty smakują lepiej, są bezpieczniejsze, co daje nam gwarancję nawyższej jakości.

Mąka dyniowa posiada piękną zieloną barwę i bardzo wyraźny smak dyni.
Może stanowić dodatek do deserów, musli, sałatek, past oraz służyć do pieczenia i smażenia.

Przepisy na dania i smakołyki z wykorzystaniem naszych mąk znajdziecie na naszym BLOGU.

Czym charakteryzują się owoce i warzywa liofilizowane

Po procesie liofilizacji żywność nadal zawiera ten sam zestaw białek, tłuszczu i cukrów oraz witaminy, składniki mineralne i substancje biologicznie czynne.

MILO - gwarancja jakości

Przywiązujemy bardzo dużą wagę do jakości. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z zastosowaniem świeżych i wyselekcjonowanych składników.