Naturalne mydło z węglem aktywnym

Kod: myd-weg
Zastosowanie: Wilgotną skórę masować kostką, aż do uzyskania piany. Produkt przeznaczony do użytku zewnętrznego.
Kraj pochodzenia: Polska
Inne właściwości: lecznicze,nawilżające, łagodzące
7,50 PLN
Ilość:
Ocena klientów
Darmowa dostawa od 300zł
14 dni na zwrot

Naturalne mydło z węglem aktywnym to doceniany składnik kosmetyczny zwany "czarnym złotem", ma właściwości niwelujące zanieczyszczenia.

Węgiel aktywny to w pełni naturalna substancja, która posiada wyjątkową właściwość wiązania i absorpcji - to najbardziej chłonny składnik kosmetyczny, który jest w stanie wchłonąć 1000 razy więcej toksyn niż wynosi jego ciężar. Przyciąga toksyny i bakterie nawet z głębszych warstw skóry.

Zalecane do cery delikatnej, skłonnej do podrażnień, wysuszonej, trądzikowej. Doskonale nadaje się do mycia włosów - pozostawia je miękkie i naturalnie lśniące, a systematycznie stosowane odżywia i wzmacnia cebulki.

Czym charakteryzują się owoce i warzywa liofilizowane

Po procesie liofilizacji żywność nadal zawiera ten sam zestaw białek, tłuszczu i cukrów oraz witaminy, składniki mineralne i substancje biologicznie czynne.

MILO - gwarancja jakości

Przywiązujemy bardzo dużą wagę do jakości. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z zastosowaniem świeżych i wyselekcjonowanych składników.