Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich używanie.
Migdały dostarczają niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych, potasu oraz błonnika. Zawartość flawonoidów niweluje działanie wolnych rodników a dodatkowo razem z witaminą E wzmacnia budowę ścian naczyń krwionośnych.
Słodkie migdały z powodzeniem zastąpią czekoladowe przekąski. Pokruszone są świetnym dodatkiem do wątróbki, jako panierka do mięs i ryb lub w formie pesto z bazylią.
W daniach słodkich znajdziemy je zmielone pod postacią marcepanu albo jako dodatek do muffinek, babeczek, słodkiego twarogu oraz klasycznych mazurków i włoskich biscotti.
Czym charakteryzują się owoce i warzywa liofilizowane
Po procesie liofilizacji żywność nadal zawiera ten sam zestaw białek, tłuszczu i cukrów oraz witaminy, składniki mineralne i substancje biologicznie czynne.
MILO - gwarancja jakości
Przywiązujemy bardzo dużą wagę do jakości. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z zastosowaniem świeżych i wyselekcjonowanych składników.