Bakalie i ziarna

Bakalie to źródło tłuszczów, które dostarczają energii i pozytywnie oddziałują na stan skóry. Dzięki nim do organizmu trafiają rozpuszczalne w tłuszczach witaminy: A, D, E i K. Zawierają też błonnik, który pomaga uregulować procesy trawienne i daje uczucie sytości, co jest przydatne w walce z nadwagą. Bakalie są też źródłem wapnia, magnezu, cynku i witamin z grupy B, które poprawiają stan skóry, włosów i paznokci.
Sortuj według
Pokaż na stronie
Strona 1 z 1
Pokaż na stronie

Czym charakteryzują się owoce i warzywa liofilizowane

Po procesie liofilizacji żywność nadal zawiera ten sam zestaw białek, tłuszczu i cukrów oraz witaminy, składniki mineralne i substancje biologicznie czynne.

MILO - gwarancja jakości

Przywiązujemy bardzo dużą wagę do jakości. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z zastosowaniem świeżych i wyselekcjonowanych składników.